• 10
    böyle topçulara bonservis verilmesine asla ama asla karşı değilim, aksine destekliyorum. gidip türkiye liginden mensah'a yüklü maaş + bonservis vereceğine böyle transferler yap. marcao'yu da yine bu scout ekibi tavsiye edip aldırdığında herkes "portekiz liginin sonuncusunun stoperi" diye mırın kırın yaptı. sonuç ortada. bu tarz transferler tutarsa, oyuncu kendini geliştirirse çok ama çok büyük avantaj sağlarsın. 2 verip 15'e de 20'e de satabilirsin. tutmazsa da zaten az bir maaş verdiğin için elden çıkarabilirsin. verdiğin o bonservis çok da büyük kayıp değil. şöyle düşünün, imza parası cartıyla curtuyla 3 senelik falcao'ya kasadan yaklaşık 20 milyon euro'dan fazla para vereceksin. korkunç. evet sattığın kadar al gibi abuk subuk bir cezamız var ama sonuçta 20 milyon euro yine kasandan çıkıyor, öpücükle vermiyorsun. 13 milyon euro'yu diagne'ye gömdük biz. 13 milyon. iyi bir scout çalışman olsa o paraya 2 tane büyük potansiyelli topçuyu 2 günde getirir o riski de alırdın. neyse.

    yeteneğine güvendiğin, genç, büyük potansiyel oyunculara bonservis verilir, verilmeli de. bruma'ya 13 milyon euro verdin haaa huuu'lar içinde. 15'e sattın. luyindama'ya bonservis verdin ama bir aksilik olmazsa onu da büyük paralara satacaksın. yeter ki maaşını düşük tut.

    sinan yılmaz'ın videosundan sonra umarım alırız diye geçirdim içimden. güzel bir analiz yapmış. rakiplerimiz 35'lik topçular transfer ederken böyle bir politikayı yürütmeye kararlı şekilde devam etmeliyiz.

    https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be
App Store'dan indirin Google Play'den alın