resim
Filip Marchwiński
Takım:Lech Poznan
Mevki:On Numara
Yaş:22
Boy:1.87
Uyruk:Polonya
  • 2
    lech poznan forması giyen 18 yaşındaki genç yetenek.

    moder ve jozwiak için youtube videoları seyrederken birden önüme düştü ve acayip derecede beğendim. e tabi youtube videoları insanları çok kolay yanıltacağı için reddit tarzı sitelerde oynadığı maçların peşine düştüm ve dün gece can sıkıntısından 2 maçını izledim.

    olmayacak yerlerde özgüveni dolayısıyla çok risk alıyor ama işin şov kısmını inanılmaz iyi yapıyor. kötü oynadığı bir maçta bile yapacağı bir hareketle izleyenleri mest edebilir. maç çıkışı taraftar "filip'in şu hareketi neydii öyle yaa" der o derece. ha ama şu da var, fizik kapasitesi vasatın çok altı, kötü denilebilir seviyede. omuz omuza mücadelelerin hemen hemen hepsinde ya yerde kaldı, ya da 3 metre ötede dengesini sağlayabildi. onun dışında topsuz oyunda çok hareketsiz duruyor, illa top kendisine gelince kıpırdanıyor. top kendisine gelince de dünya güzelleşiyor. alıcı gözle baktığım için attığı paslarda bile "vay be şu pasa bak" dedim*

    kısacası keşke kendisini transfer edebilsek diyorum. eljif elmas'ın 16 milyon ettiği yerde, kendisi 30 milyon etmezse ne olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın