resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1803
    kendisinin transfer süreci mustafa cengiz yönetimi tarafından çok kötü yönetilmektedir. kendisi hakkındaki kronik sakat yorumları çok komik ve aynı zamanda çelişki içeren bir durum.(hele hele bir çok futbolcumuzu adele ve kas sakatlığına kurban verdiğimiz 2019 2020 sezonunda verilerine bakarak yorumlandığında.) söz konusu çelişki de 2019 2020 sezonunda kendisinden daha fazla maç kaçıran radamel falcao ve 3 yıldır doğru düzgün futbol oynamamış arda turan hakkında bazı aynı kişiler tarafından aynı ve tutarlı yorumların yapılmaması.

    nasıl fatih terim'in fanatikleri hoca iyi bir oyuncuyu (örnek: steven nzonzi) değerlendiremediği zaman oyuncu kötüleniyorsa aynı durum bazı yönetim fanatikleri tarafından da bir futbolcu alınamadığı zaman aynı şekilde tekrarlanıyor. bu sebepten dolayı bu tarz yorumları pek dikkate almamak lazım.

    mario lemina özeline gelince, kendisi bu ligin çok çok üzerinde bir futbolcudur ve rakip takımda görmekten ziyade kendi takımımızda görmemek beni daha çok üzecektir. transfer sürecinin de bu şekilde kötü yönetiliyor oluşu yönetime çok ciddi eksi yazacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın