resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1785
    beşiktaşın kendisini alması kulüplerimizin transfer konusunda ne kadar plansız hamleler yaptığının göstergesi.

    beşiktaşta orta saha üçlüsünde oynayabilecek oyuncular; necip, atiba, oğuzhan, mensah, ljajic, dorukhan. 6 tane merkez orta saha oyuncusu var. çok sıkışırsan kartal ve muhayer hatta ve hatta tyler boyd da o bölgelerde oynayabilir.

    fenerbahçeye bakıyorsun; gustavo, jailson, ozan, tolgay, zajc, alper, ömer faruk varken gidip mert hakan'ı alıyorlar. bir de üstüne jose sosa gelecek haberleri ortalıkta dolaşıyor.

    sen elindeki oyuncuların kıymetini bilmeyip çöp muamelesi yaparsan, oyuncular da kontratları bitene kadar hak ettikleri paraları söke söke alır. sen de sürekli yeni birilerini transfer etmeye çalışırsın. futbolda bile malesef sürekli tüketmek üzerine bir anlayışımız var.

    bizim takıma gelince taylan, ömer, belhanda dışında orta sahamız yok. hadi atalay'ı da katalım. biz ise tam tersi o kadar rahatız ki kimseyi almıyoruz. * . fenerbahçe ve beşiktaş'ın merkez orta sahası için bahsettiğim durum bizim takımda da kanatlarda mevcut gerçi. zihniyet aynı zihniyet. planlamanı doğru yap, oynatmayacağın veya ileride sana sorun çıkarabilecek adamı alma abi bu kadar basit ya.

    önümüzdeki günlerde göreceğiz bakalım hangi takıma transfer olacak. gönlüm bize gelmesinden yana ancak beşiktaşa giderse çok da üzüleceğim bir futbolcu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın