• 423
    (bkz: #2951944)

    kıymetli abimin ilgili entrisinde olduğu kadar pozitif değilim maalesef fakat çok negatif olmamak gerektiğine de inanıyorum.

    bu nasıl bir dilemma diyebilirsiniz fakat öyle ya da böyle elimizdeki kadro geçtiğimiz yıl 6. oldu. küme düşen ankaragücü'ne karşı galibiyetimiz yok. her şey iyi gidiyor, yine yapacağız galiba dediğimiz anda çıkan pandemi ve bu süreçte kendisine mental ve fiziksel olarak bakmayı beceremeyen bir futbolcu grubumuz olduğunu gördük.

    peki pandemi olmasaydı? muhtemelen şampiyon olurduk.

    işte asıl dilemma burada, şampiyon olacağına emin olduğunuz bir kadronun ligi 6. bitirmesi, son 9 haftaya baktığınızda, aslında hiç de sürpriz değilmiş diyebiliyorsunuz.

    şunu da söylemeliyim, pandemi öncesi 8'de 8 yaptığımız dönemde de öyle çok iyi bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum. buna katılmayabilirsiniz, saygı duyarım.

    lig ortalamasının üstünde diyebileceğimiz bir kadromuz yok, hele hele daha da eksilmişken. fakat isim isim incelendiğinde, eksikleri doğru bir şekilde kapatabilirsek, rakiplere göre nispeten önde olduğumuzu söyleyebilirim. bu sefer başka bir soru ortaya çıkmış oluyor; peki ama ne oynayacağız?..
App Store'dan indirin Google Play'den alın