• 578
    mustafa cengiz'in söylemlerinden hepimizin anladığı ancak kendisinin anlamadığı (belki de işine gelmediği) şudur;
    mustafa cengiz gayet açık bir şekilde diyor ki,o veya bu kulüpten bağımsız, bir kural konduysa uygulansın, yolun yarısında değiştirilmesin, ve altını çiziyor; "ben uymazsam, ben şike yaparsam bana ceza verin". daha açık nasıl anlatabilir durumu bilmiyorum. başkan ismi lazım değile anlatır gibi anlatmış, daha ne yapsın..
    adam sırf daha fazla para verdiği için tercih edilmiş olmasına rağmen ortalıkta transfer çalımı attım diye dolaşacak, aynı adam bana limit artışı verin diyecek, kısaca öyle bir dünya yok diyor sn. başkan.
    kendisi, başkanın bu son derece haklı olan çıkışına takılacağına şu kasımpaşa - mame thiam - fenerbahçe üçgeninde neler yaşanıyor, onu bir anlatsın hele.
    sn. altaylı şunun cevabını verebiliyor mu; türk futbolu, kasımpaşa diagne, yekta, eren gibi oyunculardan 20 mil €'nun üzerinde cukkalarken (burada bizim yönetimleri pas geçmiyorum elbette), trezeguet'ye 10 mil € bedel biçerken önemli değildi de şimdi mi önemsemeye başladı sevgili yöneticileri? bir de utandamadan 33'lük yedek kaleci fatih ile takımlarında para edecek 1-2 oyuncudan biri olan 25'lik thiam'ı aynı kefeye koyan (dengi diagne'dir) yöneticileri hakkında ne düşünüyor?
    kuralın doğruluğu-yanlışlığı ayrı hikaye, ama "ben kurala uymam" diyen fenerbahçe'ye sn. başkanın "kurala uyulmayan yerde anarşi başlar" söyleminin neresi yanlış?
App Store'dan indirin Google Play'den alın