• 571
    ilgili videosu fenerbahceliler tarafindan paylasilan ne idugu belirsiz sahis. mustafa cengiz'e sallayacagim diye gercek dunyadan ve asil konulardan uzaklasmis. simdi kendisine ve akli evvel fenerbahce camiasina bilmedikleri, bilmezden geldikleri bazi seyleri soyleyelim.

    1. dusuk faiz ve daha uzun seneli odeme plani olmaliymis. evet, bankalar da bunu bekliyordu, dunden razilar zaten buna. hatta daha da guzeli var sayin abim, neden kredi cekiliyor, neden bankalara mahkum kaliniyor ki, bankalara borcumuzu tamamen odeyin, bizden de para almayin seklinde bir teklifle gidilebilir. kulupler bunda birlesmeli, esarete hayir! ulan aymaz herifler, tabi ki bu anlasmalar agir maddelerle dolu, bankaya ve dolayli yoldan bazi sahislara,kurumlara, belki hukumete seni esir hale getiriyor da, zaten battin ulan battin. secenek sansin yok senin, bankalar da elbette herkese yaptigi gibi kendini dusunerek madde koyacak. bu anlasmalar bile kuluplere bir nimet, vatandasa ciftciye memura ogrenciye taninmayan hak, bu kuluplere taniniyor, yardim ediliyor. gecmis olsun sen zaten esir haldesin, pek fazla begenmeme sansin yok artik bir seyleri.

    2. bilmediginiz bir baska seyi daha soyleyeyim. kopegi oldugunuz ali koc, kulubunun batakligina da katkida bulunuyor 2 senedir. comolliyle beraber ve sonrasinda yaptigi basarisiz transferler, bosa giden milyonlar ortada, hala daha sifirdan takim kuruyorlar. herif geldiginden beri akilli isler yapmis olsa hadi diyecegim tamam, gecmis yonetimin cezasini bana cektirmeyin, bir sans verin, bakin bir yola girdik desin. sen de ayni bokun laciverdisin, hatalarin ustune hatalar yapiyorsun, sonra da dileniyorsun ortada, kusura bakma, cezan sadece sportif basarisizlik olmayacak, aynisi bizim icin de besiktas icin de gecerlidir. herkes yillar boyu yaptigi sacmaliklarla bu boka batti, simdi cezalar agirlasmis olarak karsilarina geldi.

    3. mevzu bahis limitlere uymuyorsunuz lan zaten, sonuc ne oldu? puan mi silindi, transfer yasagi mi yedin? devam ediyorsun hayatina iste bir sekilde, seneye biz de bu duruma dusersek, biz de devam ederiz, siklemeyiz limiti, bir yaptirimi da olmaz, kinar gecerler, canini sikma fatih.

    4. galatasarayda baskanlik babadan ogula gecmiyor, kimsenin coluguna cocuguna borc kalmiyor, bunu da bilmiyorsun herhalde hatirlatalim. hatta keske kalsa da, yoneticiler biraz adam gibi sahiplense kulupleri. gorevi biten cekip gidiyor, yaptigi yanlislari yeni yonetimlerden duyuyoruz, yaptirimi da yok, ne ala is. kulube kaliyor o boklar, taraftar cekiyor ceremesini en cok.

    fenerbahcenin bu kuru edebiyatindan biktik artik. her turlu boku yerler, ortada da en masum takilirlar. sen de o gemiye su tasiyorsun, guya galatasarayli olarak. ortada yanlis seyler, elestirecek seyler elbet var, lakin bunu fenerbahceyi savunarak, onlarin yaptigi seyleri dogru kabul ederek konusursan hassiktir derler adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın