• 115
    2020 - 2021 yaz transfer sezonunda bence transferde dönüm noktamız olacak mevkidir. puzzle’ı ya müthiş yapacaktır ya da mahvedecektir.

    bana göre aziz yıldırım fenerbahçe’de en güzel kurduğu kadrolarda bile puzzle parçalarını bir yerlerde doğru tamamlayamaz ve oradan kaybederdi.

    benim en çok hafızamda yer eden kadroları 2005-2006 idi. volkan ve rüştü, tuncay, alex, appiah, luciano, anelka, semih, nobre, aurelio gibi muazzam oyuncular vardı. ne var ki bu puzzle servet, ümit özat, önder gibi oyuncularla tamamlanıyordu. hatırlar mısınız ümit özat solda çizgiye doğru ilerler fakat orta kesmek için sağına çekmek zorunda kalırdı falan. eğer saydığım ekip doğru tamamlansa çok iyi işler başarabilirlerdi.

    2020 yazında işte böyle çok kritik bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. orta sahaya iki canavar alınmazsa muslera, saracchi, omar, luyindama, marcao, emin, taylan, kılınç, akbaba, falcao, diagne gibi aslanlara yazık olacağını düşünüyorum. yine hatırlarsınız, yaşı ilerleyince drogba’yı göndermek doğru karardı ama yerini dolduramayınca burak’a yazık oldu. gomis gönderildi, belki tatlıya bağlanabilirdi ama gönderilse bile yeri doldurulamayınca o takıma şampiyonlar liginde yazık oldu. şimdi orta sahaya bahsettiğim iki canavar alınmazsa önde kadife bileklilere kızılacak, arkada stoperlere. ve bence o iki canavar lemina-seri değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın