• 13
    18 ağustos 2020 sabaha karşı oynanan iki maçı izledim. toronto-brooklyn ve dallas-clippers maçları.

    öncelikle hakemlerin maşallahı var. palyoffları geçtim, normal sezonda bile "ha siktir lan kalk ayağa" diyecekleri pozisyonlara bile faul çaldılar. özellikle hücum fauller tavan yapmış durumda. 2-3 perdeden birinde hücum faul çıkıyor. saçmasapan bir şey.

    dallas-clippers maçında da porzingis 2 teknik faulle atıldı. olayın gelişimi de saçmaydı.

    önce porzingis'e yapılan çok net bir faule "blok temiz" diyip devam kararı verildi, hemen peşinden porzingis'in pg'ye yaptığı tertemiz bir bloğa faul verince hiç abartmıyorum "1 saniyelik" bir tepki verdi porzingis ve tak diye teknik faulü aldı.

    ikinci teknik faulüne bir şey diyemiyorum, morris çirkefinin tuzağına düştü ve attırdı kendini. amatörce bir hata yaptı ve belki de takımını galibiyetten etti. doncic'in 42 sayısı yeterli olmadı.

    toronto eksik nets karşısında bi ara farkı 33 sayıya kadar çıkarmıştı. 3. çeyrekte harika oynadı nets ve 8 sayıya kadar indirdi farkı ama 4. çeyrek nefesleri yetmedi ve fark tekrar açıldı.

    lakers ve lebron da bugün sahne alacak. ilk maç her zaman önemlidir. ya balyozu ilk maçtan indirip, portland'a şansınız yok diyecekler ya da "bir ihtimal var" fikrini rakibin kafasına sokacaklar. keyifli bir maç olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın