resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5066
    bu yıl takımda kalacağını düşündüğüm yetenekli ama özveriden yoksun topçumuz. arda turan'ın yayıncı kuruluşa verdiği röportajı anca izleyebildim, orada arda "feghouli bence ligin en yetenekli oyuncusu," dedi. bunu söylemesi bir fikir veya sıradan bir beyan değildi, en azından ben bunu böyle gördüm. ayrıca maaşında indirime gitmiş olması da bu durumun varlığını destekler nitelikte. bana kalırsa feghouli ile yaşanan gerginliğe son verebilmek ve takıma fayda sağlayabilmesi için arda turan'dan bu sözü söylemesi rica edilmiş gibi. üstüne de samimi bir yaklaşım ile gidilmiş ki, oyuncu uzun süredir kabul etmediği indirimi kabul etmiş.

    her zaman söylediğim gibi, ben feghouli'nin yeteneklerine hayranlık duyuyorum ama kazandığı paranın fazla oluşunu da geçtim, hiçbir oyuncu sezonun 25-30 maçında kötü oynayıp da son 5-10 maçında hırslı ve iyi oynamamalı. eğer 5-10 maçlık mücadele edilecekse maaşı da 5-10 maçlık almalı o halde, bu sinirime dokunuyor. pek çok taraftar kırmızı kart yüzünden tepki gösteriyor ama bu tepkinin şeklinden ve şiddetinden rahatsızlık duyduğumu da söylemek istiyorum. bir oyuncu hata yapabilir, bazen sahada garip şeyler olabiliyor çünkü. tabi tepki verilmelidir, önemli bir maç idi ama bu sebepten bir oyuncuya bu kadar yüklenmek ve gitsin demek saçmalık ötesi, tamam gitsin ama sebebi kırmızı kart değil de sezonun büyük bölümünde kayıp olması olmalı. yani bir şeyleri doğru sebeplere oturtmak lazım, yoksa boş, samimiyetsiz ve havada kalır.

    gitmesini tercih eden biri olarak, eğer gitmez ise de üzüntü duyacağımı söyleyemem çünkü ne olursa olsun bir belhanda ve babel asla değil. ayrıca yinelemek gerekirse yeteneklerine hayranım. bu sebepler üzüntü duymamın önüne geçebilir ama gitmesini tercih etme sebebim de indirim yapmasına rağmen yüksek maaşı ve sezonun tamamına sirayet etmeyen iyi oyunu.

    oldu ki oyuncuyu yeniden kazandık, ki biraz öyle görünüyor, bu yıl da aynı muhabbetler döner ise çok da can sıkar ve taraftar tarafından bugünkü tepkinin fazlasını alır.

    bakalım neler göreceğiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın