resim
Fatih Öztürk
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 181
    son 5 yılın en kotu transferi olmaya aday kariyersiz, yeteneksiz kaleci. ayrıca galatasaraya karsı hırslı falan oynadıgı icin degil , cirkeflik yaptıgı icin elestirilmistir.
    * bu transferi savunanlar mevcut yonetimi, size dursun ozbek lazım diye savunan tayfa ile aynı tayfa, okanın yeteneksiz olması 33 yasında hayatında galatasaraya yaptıgı camur dısında gundeme gelmemis, super ligin orta sıra ekiplerinde yedek olmus bir adamı daha iyi yapmaz
    * arkadasa verilen parayı 1. lig de bile bu paralar verilyor diye savunanlar var, acaba bu arkadasa biz bu bir kamyon parayı vermesek kendisini super ligde ya da 1. ligde 1 milyon tl den fazla verip alacak takım var mıdır hem de 2 yıllık sozlesme ile? herkesten fedakarlık beklerken kariyerinde zerre basarısı olmayan adama bu paraları vermek ayıptır.
    * kalecilik tecrube isi diyen var, acaba gercekten bu adamın galatasarayın kalesinde 4-5 mactan fazla sahaya cıkıp da bir macı olsun kurtaracagına inan kac kisi var. ya da kendisinin oynadıgı takımlarda kurtardıgı mac ile kaybettirdigi mac oranı nedir bakan kac kisi var. ayrıca bu adamı tecrubeli diye oynatacaksan, mustafa kapıya ve benzerlerine gidiyor diye laf edemezsin
    * net olarak verilen her kurus bosa giden paradır, ustune kaleye gececegi macların yarısında sakarlık yapıp puan kaybetmemize sebep olacaktır.
    * takıma geldiyse desteklerim, durumu da benim icin gecersiz, ben albayrak, cengiz hatta terimin taraftarı degilim ben galatasarayın taraftarıyım.
    sonuc olarak muhtemelen kendisinin hatırlı yerlerde tanıdıkları vardır, yoksa su an kalecin okan gibi tamamen sezonu hic edebilecek bir adamken fenerbahce , basaksehir, trabzon gibi rakiplerde 4. kaleci bile olamayacak adamı altay bayındırın aldıgı paraya galtasaraya getirmenin baska acıklaması olamaz
    hala biz yonetime , terime guveniyoruz ,bunlar yangıncı taraftar diyenler guvensin, izlesin, kasım gibi muslera donsun diye birlikte gun sayarız, giden bizim cebimizden giden 8 m tl olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın