resim
Fatih Öztürk
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 163
    kendisinin yıllık ücreti, geçtiğimiz 20 yılda galatasaray altyapısında kaleci yetiştirmekle görevli her kim çalıştıysa ondan tahsil edilmelidir. 20 yılda altyapıdan bir 3. kaleci bile çıkartamamış olmamız inanılmaz gerçekten. üstelik sorun a takımda da değil, başka bir takıma gidip de başarılı olan galatasaray altyapılı kaleci de yok çünkü. hayır potansiyelli genç kaleciyi trabzonspor buluyor, altınordu buluyor, fenerbahçe zaten yıllardır buluyor, ulan ankaragücü bile buluyor sen ülkenin en büyük takımı olarak bulamıyorsan e ayıp artık.

    onun dışında muhtemelen sadece kupa maçlarında oynayacaktır, o kupada da 1 sene önce final görmüş bir kalecidir. harcama limitimizin yüzde biri için o kadar kötü bir yatırım değil. karakterinin çirkef olduğu iddia edilmesinin sebebi olan bizimle oynadığı maçlardaki hareketi de o maçın siniridir muhtemelen, sürekli böyle şeylerle gündeme gelen bir adam değil çünkü.

    hocamın huyu, böyle muğdatlar erman kılıçlar adem büyükleri falan piyasadan topluyor ara sıra, bazılarından da iyi verim alıyor. umarım fatih de böyle çıkar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın