• 780
    kendileri haz ettiğim bir kulüp değildir hatta barcelona ise tam tersine şanlı galatasaray sonrasi avrupadaki sevdiğim, kültürüne bayıldığım hatta gidip ziyaret ettigim bir kulüptür.
    ancak şu maçta futbol adına beni cok heyecanlandirdilar, umutlandirdilar. (bkz: 14 ağustos 2020 barcelona bayern münih maçı)

    skordan bağımsız olarak maça, rakip sahaya öyle bir yüklendiler ki rakiple tenis maçına döndü 2-1'e kadar sonra film koptu gerci. ama pas oyunuymus, hazırlık pasları oyun kuralım vs * demekle geçen yılları tamamen bitiren takım olmuştur. bu maçtan sonra kimse isabetli pas sayısına bakmaz artık*
    bu pas oyununu barcelona muhteşem oynuyordu ancak diğer alt seviye takımlar yapınca kötü makyaj yapmış kızlar gibi goruntu oluyordu. bayern'in 14 ağustos 2020 barcelona bayern münih maçında yaptığı 99/00 galatasarayimizin ligde anadolu takımlarina yaptığına benziyordu. surekli baskili ve onde oynayarak hizli düşünüp, surekli deneyerek, takim arkadaşlarının birbirinin yardimina koştuğu, asil gercek pozisyon oyunu dedigimiz oyunu oynayarak* sahada mest etmiştir futbolseverleri. hizli oynayarak da oyunu kurarsın pozisyon bulursun zaten. ne diye 1327 tane pas yapıyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın