• 55
    bugün rahmetli seba'nın (şerefli ikinciliklerin mucidi olan eski beşiktaş başkanıdır) 6. ölüm yıl dönümü olması vesilesiyle beşiktaş camiasının kabri başında anma töreni gerçekleştirmesi haberlerde dönünce kaç zamandır aklımda olan ama dile getiremediğim bir konu tekrar depreşti.
    çoğumuz bilir, rahmetli seba'nın kabri bizim kurucu başkanımız ali sami yen'in kabri ile aynı kabristanda, feriköy'de.
    neredeyse seba'nın vefatından sonra geçen 6 yılın 6 'sında da ne zaman bizim yönetimler ali sami yen'i vefatının sene-i devriyelerinde anma töreni düzenlerler, mutlaka seba'nın kabrine de uğrar, bir fatiha okuyup öyle çıkarlar, ve bu haberlere konu olur.
    ancak daha bu 6 senenin hiçbirinde görmedim ki rahmetli seba'yı anmaya giden beşiktaş yönetimlerinin gitmişken rahmetli ali sami yen'e de bir dua ettiğini. (yapan yönetimler veya yöneticileri olduysa onları tenzih ederim), haberlere düştüğüne hiç şahitr olmadım da.
    gerçi son maçlarımızda dakikalarca ölmüş sami yen'e küfür edenlerin camiasından çok şey beklediğimin farkında olmam lazım, doğru, kabahat bende...

    edit: uyaran arkadaşlar oldu (kendilerine teşekkür ederim), bu sene gitmişler ali sami yen'in kabri başına, sağolsunlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın