resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18336
    https://twitter.com/...885563049775107?s=19
    görüntü biraz kötü ama arda'nın 13 ağustos 2020'deki antrenman görüntüsü. * )
    12 ağustos'ta yayınlanan ropörtajında da göründü ki epey hırslı. kendisinin gelmesini istemiyordum; çünkü çok sevdiğim için çok kırıldım. fatih hoca da milli takıma alıp, gönlüne almamıştı. benim öyle bir derdim de yok. siyasi güçe yaptığı yanlamalar ve ona güvenerek yaptığı çakallıklar nedeniyle kendisine hala kızgınım. daha önce de birçok tasvip etmediğim oyuncu galatasaray forması giydi ama yapacak bir şey yok. bu koca çınara sadece ben sarılacağım diye bir kaide yok.
    kızgınlığım elde dursun, bebenin de tekrar galatasaray forması giyip, gaassaray'lı olma isteğini anlayabiliyorum; hangimiz bundan mahrum kalmayı kabullenebilirdik ki.
    fatih hoca ile barıştı ama taraftarla da barışması, af dilemesi gerekir. aslında defahatle kızdığımız şeylere açıklama getirmeye çalıştı ama kırılanı onarmak güç oluyor.
    bir sürü olumlu gibi şey yazdım ama içim hala buruk.
    görüntüye tekrar dönecek olursam, hırsı ve isteği üst düzeyde. kendi de söyledi zaten epey fit. zaten fizik gücüyle oynayan bir oyuncu olmadığından bu sene "futbolcu" olarak epey katkı verecektir. hatta böyle bir arda bu kadar futboldan ayrı kalmasına rağmen bu takımı şampiyonluğa taşır ama bakalım bazılarımızın ne kadar içine sinecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın