resim
Bernard Mensah
Takım:Al-Tai
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Gana
  • 464
    teknik heyetin ve yönetimin bazı koşullar nedeniyle ısrarla istediğini düşündüğüm futbolcu.

    1) dünya üzerinde başka bir orta saha oyuncusu muhakkak vardır ancak ahmet çalık, jimmy durmaz gibi oyuncuları takasta kullanabileceğiniz ve kadronuzdaki yüklerden kurtulabileceğiniz çok fazla oyuncu yoktur.

    2)finansal anlaşmaların etrafından dolaşmak (kayserispor'un a.madrid ile yaptığı anlaşma nedeniyle) hem bizim hem de kayserispor için oldukça mantıklı olacak.

    3) b. münich gibi ligdeki takımlarda parlayan oyuncuları kendi bünyemize katarak lige uyum sorunu yaşama ihtimali olmayan orta saha istiyor olabiliriz.

    bunların dışında imparator mensah'ın oynatmak istediği oyun planında önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyor olabilir. tıpkı geçen sezon ısrarla vedat transferini istediği gibi...

    burada mensah olsun, olmasın, başka futbolcu yok mu gibi tartışmaların altını dolduracak şey transferin hangi koşullarda gerçekleşeceği ki henüz elimizde bu konuda net bir bilgi de yok. varsayımsal yaklaşımla saydığım yukarıdaki koşullar düşünüldüğünde bütçemize uyuyorsa bence oldukça mantıklı bir transferdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın