• 353
    yaptığı yorumu bir kadın bir erkek için yapsa değil işinden olmak terfi alırdı. cinsiyetçi bir yorumda yapmamıştır bana göre türkiyede nerdeyse her erkeğin kafasından geçeni söylemiştir. kadınları incitmeyi düşündüğünü bile zerre kadar düşünmüyorum.

    bu ülkede kadından alacağımız eğitime ihtiyaç yok dendi , tecavüze uğrayan kadın ölsündendi , yalnız bırakırsa ya davulcuya ya zurnacıya gider denerek kadının yanında davulcuve zurnacıda aşağılandı, dayak cennetten çıkmadır diyerek yedikleri dayakları hoş görmeleri istendi bunlara hiç bir yaptırım yok ama melih şendil bunların yanından bile geçmeyen bir cümle yüzünden işinden oldu.

    bizim ülkemizde her şey orantısız olduğu gibi bu kadın meselesi konusunda da böyle durumlar haddinden fazla orantısız şekilde abartılıyor. hiç abartılacak bir mesele değildi ama yapacak bir şey yok.

    unutmadan ; kadınlar yaşı kaç olursa olsun birer çocuk gibi kırılgandırlar, onlara ,anne , baba , kardeş yeri geldi mi bir arkadaş gibi davranmalıyız. 5 yaşında da olsa 90 yaşında da el üstünde tutmalıyız çünkü bir çiçek gibi kırılgan ve sevgiye ilgiye muhtaçtırlar. onlardan ilgimizi sevgimizi eksik etmeyelim. bizi ayakta tutan onların varlığıdır , onlar güçlüyse bizde güçlüyüz onlar iyiyse bizde iyiyiz onlar mutluysa bizde mutluyuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın