resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kocaelispor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 362
    bir iki sene evvel erciyesteydi galiba sağ kanatta oynuyordu. o zaman dikkat çekmişti diye hatırlıyorum. o zaman burada hayal ettiklerimizin karşılığını veremedi. yanlış bilmiyorsam geçirdiğimiz yıl ön alanda top kapma, hata yaptırma, baskı yapma konularında belli bir süre alan forvetler arasında ilk 3te diye biliyorum. bir de 96'lı.

    zannedersem teknik ekip bunlara güvendi alırken. muhtemelen top bizde daha çok kaldığından daha az press yapmak zorunda kalacağından daha az yorulacağını bunun da endişeverici pozisyon ve gol istatistiklerine iyi geleceğini düşünüyorlar. daha 24 yaşında olduğundan da gelişmeye açık bir potansiyeli olduğunu düşünüyor olabilirler. ön alandaki her mevkide oynama tecrübesi de var. zannediyorum by hususlara güvendiler.

    ancak kendisini ademle bir tutmamak gerek. adem geldiğinde umarım laflarımı ağzıma tıkar demiştim. o zaman da demiştim adem her zaman potansiyelli bir adamdı ama bir türlü yırtamamış hatta itici bir adam olmuştu. aslında adem'e yazık oldu. daha oğulcan adem'in gösterdiklerini göstermedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın