resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1664
    sezon öncesi planlamasında nzonzi'yi 'çapa' diye aldık. lig başladı ve biz sezon öncesi kampı yememiş lemina'yı ileride eforlu kullandık. sarfettiği eforla birlikte de doğal olarak sakatlandı.
    lemina'nın yokluğunda, nzonzi'ye 'formsuz ve dönmeyen (babel ve feghouli) kanatların, her topu ezip kaptıran belhanda'nın da açıklarını kapa' dedik. takım savunma olarak o kadar leşti ki, o da su koyup mental olarak koptu.

    nzonzi'yi yolladıktan sonra, lemina daha defansif ve daha çakılı bir mevkide süper performans gösterdi, hatta zorunluluktan ömer bayram'ı iç oynattık ve o da iyi bir reaksiyon verdi. sonrasında lemina şanssız bir şekilde sakatlandı, ve covid-19 dönemi sakatlığı ise gemimizi alabora etti.

    kısacası ilk sakatlığı hazır olmadan yüksek efor sarfetmesi yüzünden, ikinci sakatlık dönemine şanssızlık demek istesem bile, bütün sezonun yıpratması ve takımın ciddi fazla açık vermisi ile oluştu.

    teknik kadronun ve yönetimin planlama hataları ilk yarıyı oyuncu nezdinde çöpe attı.
    1-lemina'nın transferini hızlı şekilde bitirip, oyuncuya sezon öncesi kamp fırsatı tanıyamadık.
    2-defans anlamında takımdaşlık duygusu olmayan ileri oyuncuları ile kurulu bir takım kurguladık.
    3-lemina'yı alıştıra alıştıra kullanmak yerine, tavşan atlet olarak feda ettik.
    4-öndeki oyuncuların durağanlığı yüzünden hem nzonzi, hem seri'nin performansları sıfırlandı.
    lemina da ekstra efor sarfederken sakatlandı.

    lemina'nın yerinde olsam transferimi hızlı bir şekilde bitirip, takımımın sezon öncesi kampına katılmak için acele ederim. çünkü o biliyor 'müzmin sakat' olmadığını. taraftar nezdinde kendisini 'müzmin sakat' görünümüne büründüren teknik ekibimizin sezon başından beri devam eden taktiksel yanlışlarıydı.

    yazıyorum; gittiği takımda çok büyük fark yaratacak. fenerbahçe'ye giderse... yanında sağlıklı bir gustavo varken... aman aman aman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın