resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 982
    bize transferinin konuşulduğu 2020 şubat ayında sabaha kadar burdayız dayıyla çok fazla haşır neşir olması ve video çekmesi üzerine aklımda oyun zekasıyla alakalı kurtlar dolaşmaya başlamıştı. ben de hem bize geleceği için, * hem de daha fazla tanımadığım için bu konuyu kendi kendime, bu olaya özgü bir hareket olarak kabul ettim. fakat daha sonra yaptığı açıklamalar, söylemler ve hareketler ile karar alma ve hareketlerini kontol etmede ne kadar kötü olduğunu gösterdi. son olarak da elinde bıçakla insanları tehdit eden rambo ile fotoğraf çektirip avukatının bu mesaj olaylarını irdelemesi, kendisinin mental olarak doğru kararlar alamayan bir kişi olduğunu gösterdi.

    ne yazık ki mert hakan'ın çıkabileceği maksimum nokta ozan tufan olur. çünkü ozan'da olan mental eksiklikler mert'de de var. hatta ozan'a göre daha kırılgan olduğunu düşünüyorum. 8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçında sivasspor'un kazandığı penaltıyı atmak istememesi de bu kırılganlığını gösteriyor.

    eğer buraları okuyorsa, kendi iyiliği için, sadece oyununa bakması ve taraftarına yaranmak için sağa sola salça olmamasını öneririm kendisine. şunu bilmeli ki yaranmaya çalıştığı taraftar 18 yıllık ikinci başkanlarını kendilerini kayırmıyor diye fetöcü ilan ettiler. mert hakan gibi galatasaraylı olduğu belli olan birini iki dakikada harcarlar.

    son olaylarla mental olarak zayıf olduğunu kanıtlayan oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın