resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 348
    bursaspor alt yapılı , daha önce 17 yaşında galatasaray’a gelme/gitme tecrübesi yaşamış, şu an 24 yaşında yeni forvet transferimiz...
    benim kendisini en yakın benzettiğim oyuncu sinan gümüş oldu. sinan gümüşün şut ve etkinliği daha düşük, fakat futbol aklı, karakteri ve kollektivizmi daha yüksek olanı..
    fatih terimin kilitlenen oyunda oyuna sokup skor değiştiren 2. forveti, veya necati, arif erdem gibi, pivot santraforlu 4-4-2’nin ,yardımcı forveti olmaya uygun. gitmesine rağmen tekrar galatasaray’a gelmekteki ısrarı ve minik fenerbahçe rizenin iğrenç yönetimimin baskılarına rağmen galatasaray’a gelebilmesi büyük artı. bir his, takım içi kimya, ve antrenör takım kültürü olan galatasaray için karakteri uygun gözüküyor.

    oğulcanın yapması gereken iki şey var: birincisi en az takımla beraber antrenman süresi kadar üstüne kişisel geliştirme antrenmanı, bir o kadarda aletli salonda antrenman yapmak. muhakkak gomis gibi kişisel bir antrenör tutmalı kendine. gol pozisyonuna girdiğinde şut etkinliği/ tekniği, gücü ve diriliği eksik. başlangıçta 90 dakika oynayamayacağı için kişisel antrenman ve çalışmayı rahat kaldırır.
    ikincisi ise profesyonel, son derece disiplinli özel hayat. feyz alması gereken kaptan bülent korkmaz.
    bu çocuk tutunamazsa eğer bu iki şeyi doğru yapmadığından tutunamaz yoksa potansiyeli var. umarım burayı okuyordur. artık her şey kendisinin elinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın