• 25
    yeni göğüs sponsorumuz olan firma. eğer yöneticileri yönetim tarafından dillendirilen göğüs reklamının revize edilmesi fikrini kabul edip uygularlarsa büyük takdirimi kazanırlar. taraftarın böyle bir talepte bulunması normal sonuçta en şık görüntüyü istiyoruz ancak böyle kurumsal firmalar için logo, marka kimliğinin en büyük parçası. hele hele sektöre yeni girip galatasaray'ın sponsoru olmuş bir firma logosunu herkesin gözüne sokmak ister ki bu sponsorluğun en büyük sebebi de bu.
    hatırladığım kadarıyla yakın tarihte logosunu revize ederek kullanan tek sponsorumuz türk telekom'du. o dönem kullandıkları logo çok eski ve karmaşık bir tasarım olduğu için bana göre çok uyduruk bir font ile sade şekilde göğüste yer almışlardı. tabi adı geçen firma tüm ülkede ezbere bilinen bir firma olduğu için bu durum onları çok rahatsız etmemiş olsa gerek. aynı fontlu tasarımı fenerbahçe ve trabzonspor formalarında da kullanmışlardı.
    aynı şekilde turkcell de ligin ve tüm anadolu kulüplerinin sponsoru oldukları dönemde sade bir yazı kullanmışlardı.
    öte yandan aria yeşil renkli logolarını kullanıp formamızın içine etti. huawei ise logosunu bütün halde kullanmışlardı. bu iki firma da tıpkı sixt gibi ülkeye yeni giriş yapan firmalardı o yıllarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın