resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3945
    galatasaray‘in geçmiş kırk yıllık tarihinde bu kadar taşı gediğine koyan, 83 milyonun anlayabileceği dilde, fenerbahçe’nin yaptığı şımarıklıkları ve kural tanımazlığı anlatan bir başkan tanımadım. geçirdiği ameliyatlara rağmen cesurca ve haklı olarak galatasaray’ın haklarını korumaktan asla geri durmuyor. yolun açık olsun başkanım, allah yardımcın olsun. (ben herkese başkanım demem)

    hem galatasaray'ın hem diğer takımların anlaştığı futbolcuları ayartıp, para gücü ile onların ruhlarını satın alıp 600 m euro borçlanacaksın ondan sonra da limitim az diye car-car öteceksin. efendim bu ali koç’a göre, her başkan kendi yaptığı borçtan sorumlu olmalıymış. bizim aklımızla alay ediyor resmen. borç başkanın değil kulübündür. başkan sadece kulübü temsil etmek üzere genel kurul tarafından seçilmiş temsilcidir. kurumlarda, devlette ve şirketlerde devamlılık esastır ve bunu en iyi bilen ali koç’tur.

    otuz milyon taraftarım var deyip, tff’yi tehdit ediyor, amigo gazetecileri gönderip tff önünde ceket yaktırıp sizi de yakarız diye mesaj verdiriyorsun ondan sonra da “aslında bizim limitimiz eksi çıkmalıydı neden böyle yapmadınız” diye tff ile dalga geçiyorsun.

    işte mustafa cengiz hayatı pahasına, bütün bu acı gerçekleri tüm ülkeye anlatıyor. hem de öyle net anlatıyor ki ben anlamadım diyebilecek tek kişi bile çıkmıyor. tv yorumcularını izliyorum, herkes hak veriyor başkana ama fbjkli amigo yorumcular yıkama yağlama ve ali koç’u temize çıkarma gayretine giriyor.

    sayın başkanım; arda konusunda attığın geri adımı şimdilik görmezden geliyorum. çünkü biliyorum ki fatih hoca’nın hatasını görmesini ve kendiliğinden doğruyu bulmasını bekliyorsun. bu tutum bazı durumlarda çözüm olabilir size hak veriyorum. üstelik arda konusunun çok dallı ve budaklı olduğunu da biliyorum. ama diğer bütün kararlarını doğru buluyor sizi destekliyorum.

    allah şifa versin, uzun ömür versin ve galatasaray’a uzun yıllar hizmet etmeni nasip ve müessir etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın