• 5714
    yine bir yerlerde kendilerine ayricalik bekleyen kulup. bunlara gore limit artirmaliymis ana para odememesi sayilmamaliymis tamam sen bankalar birligin ile anlasma yapmadin bu kadar feryat figandan sonra da tff yumusadi artirdi limitleri peki seneye gs, bjk, ts gibi kuluplerin ana para odemesi bu limit hesabina yansiyacak o zaman ne olacak senin aldigin ayricaligi bu kulupler alabilecek mi ?

    kural ilk gecen sene uygulanmaya konuldu senin transfer yasagi, puan silme gibi cezalar yemen gerekirken ustune gittin falette'yi aldin daha neye agliyorsun her sene cirpinip ligde nal topladigin icin mi ?

    gelen haberlere gore bugun toplanilan kulupler ve tff toplantisinda biz ve ts itiraz etmis limit artirimina e hakliyiz tabi zira artacak olan limit belki mert hakan yandas'i bize getirecekti veya ts icin novak'i kaptirmayacaklardi fenerbahceye sen daha eksi limitte olman gerekirken arti limit cikiyorsun neden arti limit verdiniz ekside olmamiz lazim diye tff'yi salvoluyorsun ama haksizlik diye itiraz ediyorsun bu ne perhiz ne lahana tursusu. oh beyefendiler istedikleri oyuncuya rakip takim alamasin diye iki kati para verecek sonra limit diye aglayacak yok oyle yagma.

    eger bu limit olayina er gec bizim kulup onay verirse, bir daha da o koltukta oturmasinlar birak onlarin oturmasini bir kere taraftar oturtmaz o saatten sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın