• 27
    tam 16 maça çıkıp çeyrek finalde elendiğimiz şampiyonlar ligi sezonu. 2018-2019 sezonunda şampiyon olan liverpool 13 maç sonunda kupayı müzesine götürmüştü. son 16 avrupa kupası maçımızı geriye sarınca 3 sezona yayılıyoruz. son 16 şampiyonlar ligi maçımız içinse 5 yıllık bir süreye bakmamız gerekiyor. o sezonda elde ettiğimi galibiyet sayısı olan 6'ya ulaşmak içinse tam 8 sezona bakmamız gerekiyor.

    gerçekten bambaşka bir seviyeydi...

    bir sonraki şampiyonlar ligi sezonunda da kadro değişimine rağmen bu tarz bir istikrarı yakalayabilmiştik. uefa kupasının geldiği sezon ile birlikte arka arkaya gelen bu 3 sezon bizi kulüpler sıralamasında, avrupa kupaları torbalarında falan epey avantajlı konuma getirmişti. bu sezonların puanlamaya dahil olduğu 6-7 sezonu avrupa kupalarında çok kötü geçirmiştik.

    eğer o sezonlardan en az bir tanesinde istatistik anlamında iyi bir sezon geçirseydik belki 2010'lara doğru giderken biraz daha iyi olabilirdik avrupa'da. böylece havuza zayıf takımları katıyormuş gibi görünürken aslında tepede olan takımların daha da arayı açmasına yardım etme amaçlı düzenlemelerin yapıldığı döneme görece daha üst tarafta bir yerde yakalanabilirdik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın