resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18215
    galatasaray taraftarı hiçbir şeyi unutmadı, unutmaz. arda galatasaray'a karşı bir saygısızlık yapmamıştır. hatta her fırsatta galatasaraylı olduğunu vurgulamıştır. fakat saha dışındaki duruşu, tavrı ve karıştığı olaylar sebebiyle galatasaray taraftarı arda'dan soğumuştur. onu galatasaray'da oynayacak karakterde görmemektedir. ayrıca arda'nın oyun olarak takıma bir katkısının olmayacağını da düşünmektedir.

    fakat taraftar artık, arda geldi, cengiz istemedi, terim laf çaktı, yönetim kızdı vb. krizlerden yorulmuştur. yönetim ve teknik kadronun uyumlu çalışmasını, iyi anlaşmasını istemektedir. hem başkanına hem teknik direktörüne güvenmektedir. bir futbolcu yüzünden kulübün karışmasını doğru bulmamaktadır. artık bu büyük taraftarın elinde yapacak bişey kalmamıştır. bu yüzden mecburen arda'nın gelişini kabullenip önüne bakmak istemektedir. bu işin sonu iyi olursa eyvallah, ama kötü olursa artık kimseye de destek vermez gibi duruyor. sorumluluk bu işi bitirenlerde.

    ülke ortalamasına göre bakacak olursak aslında arda'dan kat kat fazla sabıkası bulunan insanlar, herhangi bir yaptırıma maruz kalmadan ve "türkiye'de her şey olursun ama rezil olamazsın" düsturu ile yollarına basamakları tırmanarak ilerlemektedir. rakipliği kalmayan fenerbahçe'nin midesizliği ortadayken, arda caner'in gökhan'ın fenerbahçe'ye yaptığının onda birini galatasaray'a yapmamıştır. o yüzden çok büyütmeye gerek yok. arda gelmiş, hoşgelmiş. inşallah başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın