resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18207
    bak messi gelsin bizim takima, kicina teneke takacak onlarca taraftar var galatasaray sozlukte. bu nasil bir negatif enerji sozlugu okumaya korkuyorum. sadece arda konusunda da degil. arkadaslar yeni bir sezonq basliyoruz. tum futbolcularimiz cop gozunuzde anladik, yonetim is bilmez kabul, donkun yerine o paraya okuz alinir ok, euro cok artti transferler yalan, borc batagindayiz vs yeter artik ama okurken afakanlar basiyor.

    menajerlik oynarken 400 bin euro maasla ardayi bi denerim aslinda ispanya da zamaninda yardirmis birisi sonucta diyecek adam, buraya gelmis ayagimi yikayip suyunu icmezse olmaz diyor. biz de vurduk ama oldurmeyin. amaciniz uzum yemek olsun bagci dovmek degil, bu saatten sonra arda oynamazsa yine yazariz ama bi sakin testi bi kirilsin once.

    arda oynarsa yuzunuz kizarmiycak cunku biliyorum. gelmesini istemeyenlerdendim ama geldi. arda galatasaray’in futbolcusudur umarim olgunlasmistir ve 2 sene sonra da kendisini cok guzel hatirlariz. cunku unutkan bir milletiz. 2 gol 2 asist 2 mac aldirsin, kral arda olur yine. burak ile bjk taraftarinin oldugu gibi.

    arda umarim tekrar camianin en sevilen yuzu olursun. oglunda alt yapida oynuyor olur. bu saatten sonra senin icin en guzel seyleri diliyorum galatasaray catisi altinda. herseyi bi kenara koydum, kendini utandir ama hocamin yuzunu egme nolur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın