resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18189
    fb ve bjk taraftarlarının şu transferden ne kadar rahatsız olduğunu görünce iyi ki gelmiş diyorum.

    daha önce de yazdım ama kısaca özet geçeyim. arda eğer şu an barcelona'nın yedeği olarak gelse vallahi de billahi de istemezdim. çünkü müthiş egosu ile takımı bozar, geçmişte nihat-bjk örneğindeki gibi faydadan çok zarar verirdi. zamanında da gidişine en çok sevinenlerden birisiyim.

    ancak mesele futbolu aştı. arda'nın özel hayatında yaptığı hatalarının farkındayım. ancak biz arda'yı kapı dışarı etsek camiasız bıraksak emin olun gs düşmanları zil takıp oynayacaktı. emre belözoğlu denen en büyük başarilarini gs formasi altinda yaşamiş küfürbaz tip 40 yaşında fb forması ile futbolu bıraktıysa, bjk yine en şaşalı dönemini parçalı forma ile geçirmiş hırsız dediği adamı kral diyerek kaptan yaptıysa galatasaray'ın çocukları piç mi afedersin.

    fb ve bjk'de oynamamış, galatasarayı para için satmamış arda turan'ın bu forma altında futbolu bırakması hakkıdır. eğer biz arda'yı camiasız bırakırsak gelecek nesillere de ne olursan ol istersen ezeli rakibinde forma giy bjk ve fb camiaları bir şekilde seni bağrına basar ama galatasaray camiasının çocuğu isen devrin geçince kimsenin sikinde olmazsın imajını sittin sene üzerimizden atamayız.

    futbolda ne katkı vereceğini hep birlikte göreceğiz. süper lig 2011-2012 sezonu devre arasında necati gelirken de yerden yere vuranlar oldu ama o necati yarım sezonda şampiyonluğun mimarlarından biri oldu.

    ancak tekrarlıyorum mesele futbolu aşıyor. herkes gözünü açıp bu gerçeğin farkına varsın. isterseniz statta bağırmayın ben de zamanında sevmediğim oyuncuların ismini bir kere bile bağırmadım. kişisel protestonuzu yapın. ancak arda üzerinden camianın değerlerine saldırıp nifak tohumları ekmeye çalışanlara da prim vermeyin.

    bu sene alenen yapılanları ve 2 maç ile nasıl yarıştan kopartıldığımızı gördük. gelecek sezon da çok kolay olmayacak.

    gün birlik günüdür büyük galatasaray taraftarı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın