• 7
    zamanında taçsız kralımızın söylediği söz. tamamı "bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim."

    metin abi bizim elimizi göğsümüze götürdüğümüz forma vardı ya işte ona hakaretler edildi, her sene bir orospu rengi var dendi.

    metin abi bizim 20 bin liralık teklifi reddedip 8 bin liraya sevinçten uçtuğumuz kontratlar var ya işte onlar komik teklif haline geldi.

    metin abi sen hani bence galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. demiştin ya birileri beşiktaş'a sempatim var diyip bir zamanlar onların kapısında yatmıştı. olmadı, gitti dönemin siyasi destekli kulübüne kendisini yamadı.

    metin abi sen hani parçalıda 10 numarayı efsaneleştirdin ya, şimdi gelene inşallah 10 numara giymez diyorlar.

    metin abi senin bir aktivist yanın vardı; o yan var ya abi, o da işte iki rant uğruna hükümete yalakalık yapan devrin adamlarına kaydı.

    metin abi sen "bizi sevenleri üzmeyelim baba, bizi sevenlere ihanet etmeyelim" dedin ya vakti zamanında artık öyle bir şey yok. bizi sevenleri, bize körü körüne bağlı olanları artık umursamıyoruz abi. ne yapsak arkamızda olan adamların boynunu eğdiriyoruz. 10 yıl kupa görmesek sesimizi çıkarmayan adamları, son parası ile forma, bileklik, kombine alan adamları hiçe sayıyoruz abi.

    sonumuz hayrola. sen de üzülüyorsundur elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın