resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18157
    galatasaray'a gelen herkesi kucaklamak,onu takımın bir parçası yapmak taraftarın ve teknik ekibin bir görevidir. arda turan ise altyapısından yetiştiği takıma geri dönmüştür. kendisinin tarifi ile "fanatik galatasaraylı" bir oyuncudur. saha dışında yaptığı hatalar,yazılmaya başlansa florya-maslak arasını doldurur. saha içinde ise 2 seneyi bir zamandır futbol oynamıyor.

    fatih hocanın bu transferi istemesinin bir çok sebebi vardır. hoca duygusaldır ve vefaya çok önem verir. ne yaparsan yap affedici yanı halen çok fazladır. özellikle herkesin önünde arda'nın hocanın elini öpmesi buna çok uygun bir sebeptir. onun dışında son 3 senedir, 2017 senesinden beri takımımızda hakemlere karşı takımı korkutan bir oyuncu yoktur. bu korkutucu oyuncu fenerbahçe de emre, beşiktaş da burak yılmaz gibi oyuncular ile kapatılmıştı. bizim eksiğimiz ise bu tür bir oyuncunun sahada olmasa bile kulübede olup, maça girdiği an bize kasap gibi saldıran karşı takım oyuncularına bir kalkan olmasıdır.

    esas sorun ise şurada başlıyor, senenin 2020 olduğu 33 yaşında fiziksel olarak yavaş bir oyuncunun galatasaray gibi hız ve fiziksel sertlik sorunu yaşayan takıma, ne kadar çare olacağıdır.

    https://twitter.com/...042624464453632?s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın