resim
Pierre Lees-Melou
Takım:Brest
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 4
    neden kendisi hakkında bu kadar az entry girildiğini anlayamadığım modern futbolun merkez ortasaha oyuncusu. sözlükte fransa liginin takip edildiğini de biliyorum ve şuan bu tarz bir box to box merkez ortasaha oyuncusuna galatasarayın ne kadar ihtiyacı olduğuna da hemfikiriz. anladığım kadarıyla fazla dikkat çekmemiş ancak benim çok dikkatimi çekti. özellikle bu sezon izlediğim 2-3 nice maçında neden galatasarayın ortasahalarının hatta 10 numarası belhandanın ceza sahası içine girme sayılarının bu kadar düşük olduğunu bana merak ettirmiştir kendisi. bu bir taktik anlayışımı yoksa oyuncuların kendi iradelerini ortaya koymasımı pek anlayamadım çünkü bizim belhanda bırakın ceza sahasına girmeyi, uzaktan şut bile çekmiyor. sizler için lees melou’nun yaptığı gol katkılarından bir kaçını buraya aktarıyorum.

    https://youtu.be/6Hz19CiexU4
    pozisyonun en başında 8 numaralı futbolcuya dikkat etmenizi rica edeceğim. bu golü merkez ortasaha diye geçinen futbolcularımıza da izletmeliyiz.

    https://youtu.be/KwkU0uhBZI0
    başka bir kafa golü gene pozisyonun başında ceza sahasında uzaktayken
    pozisyonun sonunda kafayı vurup golü atan isim oluyor.

    https://youtu.be/RxnjbxLElWI
    bu golü de gözünüzün gönlünüzün açılması için atıyorum. bir ortasahadan ne beklersin en başta ceza sahasının dışından şut çekmesini beklerim.

    https://youtu.be/7uG4E_cNEqY
    sözleşmesinin son senesinde ve 27 yaşında olan bu arkadaşa ne kadar verip alabiliriz acaba, bence belhanda ve maicondan gelen bonservis yeterli olacaktır, hadi bunların üstüne mustafa kapının yetiştirme bedeli için ödenecek miktarı da ekleyelim kesinlikle bizim aradığımız bir oyuncu.

    biraz da asistlerini paylaşmak istiyorum. kesinlikle kayda değer.
    https://youtu.be/39QlBK7XNlg

    https://youtu.be/4Sw5x2INArs
    bir sağ kenardan bir sol kenardan asisst yapıyor. en son hangi ortasaha oyuncumuz çizgiye inip asist yaptı
    https://youtu.be/lUGhfxhiebE

    https://youtu.be/2eeTu5rzQac
    gene mükemmel bir asist.

    bu asisti kolay gibi gözükse de iyi bir ortasahanın yapacağı her şeyi yapmış. uzaktan şutunu çekmiş kaleci kurtarmış ama atak kanattan devam etmiş hemen kendini ceza sahası içine atmış ve gelen ortayı yaydaki arkadaşına servis yapmış güzel bir asist bence.
    https://youtu.be/guD5HJtcuRA

    neden şu tarz transfer hamleleri yapmıyoruz adamın sözleşmesinin son senesi ve uygun bir bonservis ile bağlarız. belhandadan ve maicondan gelen bonservisin(+mustafa kapının yetiştirilme bedeli) hiç vakit kaybedilmeden bu adama yatırılması gerek. henüz 27 yaşında ve ortasahaya ilaç olur tam bir box to box oyuncusu uzun süredir göremediğiz tipte bir merkez ortasaha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın