resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18052
    yeni ve ilk transferimiz. geçmiş olsun...ee pardon hayırlı olsun.

    bazı güruhlar "galatasaraya ne yanlışı oldu, neden sevmiyorsunuz" gibi şaşırtıcı cümleler kuruyor çeşitli mecralarda.

    arkadaşlar bakın şimdi. bu arkadaş bir şahsın karısına yanar dönerli hareketlerde bulundu, kocası sinirlenip hesap sorunca burnunu kırdı, olay magazinlere düşünce silahla hastaneyi bastı.

    bu yaptıkları galatasaraya yapılan yanlış değildi evet. ama daha beteriydi. bu davranışlar toplum vicdanını yaralayan davranışlardı.
    yani, ilkokul matematik bilgilerine geri dönün tüm türkiyeye yapılan yanlış, galatasaraya yapılan yanlış kümesini kapsıyor.
    yani iş yine klişe olan florya girişindeki o söze geliyor: sizi buraya getiren yeteneğiniz burada tutacak olansa karakterinizdir.

    ancaaaaak. bazı teoriler var. birisi diyor ki "hoca ardayı hükümete yakın olduğu için alıyor.onunla birlikte eldeki kağıtları rakiplerle eşitleyecek, emreye karşı arda gibi düşünün" koskoca camia bir sabıkalı topçunun bizi savnmasına kaldıysa allah sonumuzu hayır etsin! sabah akşam devlet erkanının kapısında yatan mustafa cengiz ve albayrak çözemiyor da arda çözüyrsa da bi zahmet onlar istifa etsin.

    diğer bir teori de şu "arda sahadaki galatasaray ruhu olacakmış. takım pes ettiğinde oyuna girip abilik yapıp: beyler burası gassaray kendinize gelin diyecekmiş". bu camianın abilerden abilik müessesesinden ne kadar çektiğini ben kadar bilirsiniz. hadi onu geçtim bu rolü muslera neden yapamıyor? yani koyun kefeye ardayla muslerayı hangisi daha iyi yapar bunu?

    yani sırf hoca istiyor diye aklamaya çalışmayalım arkadaşı.
    hepimizin diline pelesenk olmuş "hocanın bir bildiği vardır" sözü eyvallah ama o bilinene güvenip hemen tutunacak dal aramayalım.

    son olarak 66 numarasıyla harikalar yarattığı boleslav maçı, 10 numaraya ve kaptanlığa yükselişi, lejyoner olarak atleti de ülkeyi ve bizi temsil edip gururlandırışı asla unutulmaz şeyler... böyle hatırlamak isterdik kendisini hep..!
App Store'dan indirin Google Play'den alın