resim
Bernard Mensah
Takım:Al-Tai
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Gana
  • 273
    internette top rakipteyken yaptığı joggingler, gölge pres bile denemeyecek eli belinde takılma performansları dolaşıyordu bir ara ama beinsport telif attı herhalde, kaldırılmış.

    topu ayağına verince ise maradona zannediyor kendisini haspam. hoş, top ayağında değilken de öyle zannediyor olacak ki top kazanma, alan kapatma gibi taraklarda pek bezi yok. peki, bizim orta sahamızda böyle bir futbolcu oynatma lüksümüz var mı? daha doğrusu, herhangi bir büyük kulüpte bu tarz bir oyuncu gördünüz mü? liverpool'da var mı mesela sahada gezinen adam? en yetenekli isimler bile top rakipteyken deli gibi pres yapıyorlar. bütün büyük takımlar için bu böyle. biz neyimize güvenerek geri kalan 9 futbolcuya yük olacak bu tür oyuncularla ilgileniyoruz peki? yetenek olarak o seviyelere gelemeyeceğimiz ortadayken hem de.

    ben transferini hiç istemiyorum. galatasaray seviyesinden uzak falan diye değil, iş ahlakına inanmadığım için. gerekirse yetenek düzeyi daha düşük ama sahada mücadele edecek futbolcular gelsin, ama mensah bence doğru isim değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın