resim
Volkan Babacan
Takım:Başakşehir
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 467
    muslera’nın yedeği olması için volkan babacan’ın peşine düştüğümüzü söylüyorlar. eğer gerçekse çok yanlış bir girişim.

    okan kocuk’un galatasaray’ın yedeği olamayacağını defalarca yazdım ama volkan babacan’ın transfer edilmek istenmesi de o kadar yanlış. volkan babacan, okan kocuk’tan kaç gömlek üstün kaleci ki. aralarında öyle ahım şahım bir fark yoktur ikisi de sıradan kaleci. bu durumda neden volkan babacan’a para verilecek ki.

    defalarca yazdım, muslera sakatlandıktan sonra berk balaban’a şans verilseydi belki iyi bir kaleci kazanacaktık. beşiktaş ersin ile çıktı sahaya ve bence berk balaban, ersin destanoğlu’ndan bir gömlek daha iyi bir kaleci. hem berk’e şans vermiyorsunuz hem de gidip okan kocuk’tan hiçbir farkı olmayan sıradan bir kaleciye milyonlar akıtmak istiyorsunuz. çok yanlış bir girişim.

    o ki yedi maçın tamamında okan kocuk’u tercih ettin muslera dönünceye kadar onunla devam etmek en doğrusu. hangi yerli kaleciyi alırsan al okan kocuk’tan daha iyi olacağının garantisi yoktur. (mert ile uğurcan hariç)

    kayseri kalecisi lunk da dahil buna. lunk büyük takımın kalesini hiç korumadı ki okan’dan iyi olup olmadığını anlayabilelim. takımlar kayseri’ye karşı 5 beygirle oynarken galatasaray ve büyük takımlara karşı 10 beygir güçle oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın