• 387
    takim top oynadigi zamanlarda, ki uzerinden cok gecti ne zaman oldugunu bile hatirlamiyorum(tesekurler fatih hocam), takimin en onemli dislileri kendileri idi. belhanda surekli takim arkadaslarina pas alternatifi oluyor, top kaptirildiginda da pres gucumuzu yukseltiyor ve takim hucuma cikislarinda feghouli mariano belhanda pas ucgeni sayesinde cizgiye inerek gol pozisyonuna girebiliyorduk(hey gidi gunler hey). feghouli de keza pas oyununa katki veren kanat gorunumde idi ve takimin ayaginda topun daha fazla kalmasini, ayrica rakip yarisahaya yerlesmemizi sagliyordu. arada attigi goller ve yaptigi asistlerle de yeterince katki sagladi.

    ne oldu da bu iki futbolcudan taraftarimiz nefret etmeye basladi? bence sebep ortada ama kimse kabul etmek ya da gormek istemiyor. arkadaslar imparator eskisi gibi degil artik, takim sahada ne oynadigini bilmiyor. bu futbolcular kaliteli ayaklar ama siz bireysel performansa dayali futbol oynayinca ikisi de kafasi kesik tavuk gibi ortada kaliyor, insiyatif alip birsey denediklerinde top kaptirip kotu oynuyor diye yaftalaniyor. kim kotu oynamiyor ki takimda? falcao mu? aaa pardon o zaten sakatti dimi.(ki falcao cok sevdigim bir futbolcu idi)

    artik takimdan gitmelerini istedigim ikili. gitsinler de biz de sorunun onlarda degil, sahada olmayan goremedigimiz, ya da bulamadgimiz(siz nasil tanimlarsaniz artik) takim oyununda oldugunu anlayalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın