• 607
    son bir hafta içinde bu güne kadar görülen tavrın dışında yönetilen bir futbol takımına sahiptir.
    şöyle ki; genellikle burada eleştirdiğimiz, daum'a ve fenerbahçe'ye özgü diyebileceğimiz şeyler yapılmakta. örneğin jo transferi. galatasaray böyle şeyler yapmazdı, sadece ligde oynatabileceği bir futbolcuyu tranfer etmezdi. bunun jo'nun futbolculuk kalitesiyle ilgisi yok. sonra, aynı jo takımla birlikte sadece bir kez idmana çıkmışken sahaya sürüldü. bu da pek alıştığımız bir şey değil. lucas neill transferinden kısa süre sonra ilk 11 oynadı, bu da pek alıştığımız bir şey değil.
    rijkaard maçtan* sonra önemli olan lig şampiyonluğu, diğerleri bonus olur anlamında şeyler söyledi. bu da galatasaray değil de diğer kulübün söylemi değil miydi, biz burada bu yüzden adamlarla dalga geçmiyor muyduk? daum'u aldılar çünkü sadece lig'i düşünüyorlar demiyor muyduk?

    henüz resmi bir gelişme olmamakla birlikte, eğer söylentiler doğruysa giovani dos santos'u transfer edeceğiz. takıma avrupa kupasında oynayacak santrfor lazım değil mi, işin ilginç tarafı dos santos gelirse, elimizdeki avrupa'da oynabilecek tek santrfor olan nonda gönderilecek veya taraftarın bu kadar sevdiği kewell'ın gideceği konuşuluyor. ayrıca dos santos takımımızda en çok futbolcumuz bulunan mevkilerde oynuyor. bunlara da alışık değiliz bence.

    neler oluyor anlamıyorm ki; milan'ın 4 ay için beckham'ı transfer etmesi gibi bir transfer jo. biz de böyle bir lükse kavuştuk mu?

    çok ilginç geliyor bunlar bana. sadece durum tespiti, anlamaya çalışıyorum neler oluyor, niye oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın