resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 396
    sözlük ortamında transferi üzerinden mustafa cengiz yönetimine nasıl bu kadar mesnetsiz ve seviyesiz sallandığını anlayamadığım futbolcu.
    gerçek hayat football manager gibi değil, yönetimdekiler de sözlük yazarlarının akıl ettiğini akıl edemeyecek kadar düşüncesiz değil. ne yani kelepir fiyata türk milli oyuncu var, bu fiyata almak bize yakışmaz, pahalısını mı alalım diyecek yönetim.
    diyelim ki bonservis denildiği 2.5 milyon euro. ne belli kaanın olmayacak bir imza parası ya da maaş istemediği. ve ya önceliğinin avrupada oynamak olmadığı. siz kaan olsanız bu yaşta türk ligine gelmek ister misiniz?
    ayrıca bu oyuncu bugün* itibariyle henüz başka bir takıma da gitmedi. kaan ayarında bir futbolcu, 2.5 milyon bonservisle şu ana kadar almanyadan başka bir takıma, italya, ispanya, fransa ve hatta ingiltere ligine çok rahat transfer olabilirdi. acaba kaan ben galatasaraydan başka yerde oynamam diye diretiyor da, bizim iş bilmez yonetimimiz inatla bu futbolcuyu almıyor mu?
    ben henüz görmedim ama yakında yönetim alacaktı ama hoca semih kaya uğruna kaanı istemedilerciler de ortaya çıkacaktır buralarda.
    doğal olarak herhangi bir transfer sürecinin ne şekilde yürüdüğünü net olarak bilemiyoruz. bu süreçler şeffaf olmayan, olmaması da gereken süreçler. hal böyleyken yönetimi beceriksizlikle, ahmaklikla suçlamak, duyduğu bir iki uyduruk habere dayanarak klavye başında ahkam kesmek ise tam bir boş boğazlıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın