• 7
    ilginç bir şekilde haftalardır bir kesim taraftarlarımız tarafından kendisine istemem yan cebime koy muamelesi yapılan spor organizasyonu.

    kulübün ekonomik olarak içinde bulunduğu durum mutlak suretle avrupa'dan gelir gelmesini gerektiriyor. hiçbir şey yapmayıp sadece gruptan çıksan aşağı yukarı 5 milyon euro uefa'nın kendisinden geliyor. forma göğüs sponsoru avrupa için henüz yok. onunla beraber üstüne maç biletleri (belki bir kaç ay sonra seyircili oynanır) vs derken 7-8 milyon euro geliri olur kulübün.

    bana kalırsa mesele bu 7-8 milyon euro da değil. şampiyonlar ligine gidip son torbadan kuraya katılmak gibi bir garabet var tepemizde. takımın uefa puanı varla yok arası birşey. uefa avrupa liginde kazandığın puan ile şampiyonlar liginden kazandığın puanın katsayısı da aynı. gidip 3-5 galibiyet alsan uefa sıralamasında yükseleceksin.

    bizim taraftar ne amaçla ve istekle katılmayalım daha iyi kafasına girmiş anlam vermek çok zor. kaldı ki bu takımın kuruluş değeri ve felsefesi de türk olmayan takımları yenmek.

    tüm bu sebeplerle avrupa ligine katılmayalım temalı entrylerin tümüne ofsaytı basıyorum arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın