resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 945
    mustafa cengiz yönetimi ile alakalı yazdığım şu girdi http://gss.gs/2937873 bir gecede en ofsayt entrylerime girdi ve yazar arkadaşlar mustafa cengiz yönetimi'nin bu konuda suçsuz olduğunu ülkede sadece bir kişinin sözünün geçtiğinin ve ses çıkarmanın manasız olduğunu anlatan girdiler yazdılar. tabii ki bütün arkadaşların ofsayt verme hakkı vardır ve hepsine teker teker teşekkür ediyorum, girdimi dikkate alıp oyladıkları için.

    fakat aklıma bir soru geldi. eğer mustafa cengiz yönetimi ya da herhangi bir yönetim, hiç ses çıkartamayacaksa, burada tff başkanının niye konularla alakalı suçu var? o da kendine söyleneni yapıyor, mustafa cengiz yönetimi de. o zaman ikisinin de ne suçu var ne de günahı. aslında o zaman hem tff'nin hem de galatasaray'ın başında kim olduğunun da önemi yok.

    son girdilerden sonra yabancı kuralı ve düşmenin kalkması kurallarında suçsuz olduğunu düşündüğüm tff başkanı. hatta karşı çıkıp fişlenmediği için de türk futbolunu kurtarmıştır. maazallah eğer karşı çıksaydı belki de ülkede futbol yasaklanacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın