• 35
    kulüpler ve yayıncı kuruluş karşı çıkıyor kimseye danışılmadan yabancı kuralı değiştiriliyor.
    küme düşmenin kaldırılması kararı alınıyor, digitürk açıklama yapıyor “ bizim haberimiz yok, bize sorulsaydı karşı çıkardık, bununla ilgili hiç bir planlamamız yok” diyor.
    eğitimle ilgili karar alınırken eğitimcilere sorulmuyor, ekonomi ile ilgili karar alınırken ekonomistlere sorulmuyor, spor ile ilgili karar alınırken sporun içinden gelen duayenlere sorulmuyor.
    kararlar tek elden alınıyor buna karşı çıkabilecek eksiklerini görebilecek bürokratlar zaten yok. uygulamaya geçiliyor uygularken tüm eksikler, yanlışlar ortaya çıkıyor, hooop yine kimseye sorulmadan yeni kararlar yeni kararlar...
    21 takımlı ligin uygulanabilirliği yok, altyapı ile ilgili kararların uygulanabilirliği yok, yabancı kuralının bir getirisi yok.
    pandemi geçmemişken 42 haftalı bir lig ve her takımın 40 maç oynayacağı bir lig izleyeceğiz. avrupa maçları, türkiye kupası geç açılan lige nasıl sığdırılacak düşünmüşlerdir diyeceğim ama pek düşünülerek alınmış bir karara benzemiyor.
    6 maç daha fazla oynanacak futbolculara daha fazla maç başı ödenecek, yayın geliri 21’e bölünecek, her hafta bir takım bay geçecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın