• 38904
    "galatasaray'da başkanın sağlık durumu konusu var. seçim olacak mı belirsiz. galatasaray minimum 2 sene başarıyı unutsun. taraftarlar diğer branşlara yönelsin şimdiden. sutopu takımını desteklesinler bu süreçte."

    "fatih terim'in yakın döneme baktığımızda başarısızlıklarda bahaneler ürettiğini ve 'hata bende' derken başkalarını suçladığını hep görüyoruz. muslera örneğinden yola çıkarsak tek kişiye bağlamak ne kadar doğru? diagne nerede, falcao nerede?"

    "tamam, tff kötü, hakemler kötü. ama sen de kötüsün. sen hatta daha kötüsün. lehine hatalarla kazandığın da oldu. o zaman onları da söyle. devler ligi'ndeki rezaleti hatırlayın. orada hakem mi yaktı. rize maçına kadar kaybettiğin rezil puanlarda muslera kaledeydi"

    "ben galatasaray yöneticisi olsaydım, şampiyonluk kutlamalarından sonra okan buruk'la direkt anlaşırdım. fatih terim'in sportif aş'nin başına geçmesini teklif ederdim. okan buruk'u takımın başına getirirdim".

    "abdullah avcı kararı ile bir adım geriye giderler. avcı, trabzonspor'un yaşadığı stresin altından kalkamayacak bir hoca olduğunu geçmiş yıllarda gösterdi. trabzonspor'a yazık olur.".

    fatih altaylı
App Store'dan indirin Google Play'den alın