• 38774
    "küme düşmeyi kaldıralım."

    "pandemi döneminde ligin oynanmış bu halinde düşmenin olmasını istemiyorum. gerçekten neler yaşandığını ben biliyorum. pandeminin verdiği darbelerle küme düşen kıymetli şehir takımları var, kalsınlar. 3 takım fazla olsun, beraber oynayalım."

    "başkanların olduğu whatsapp grubunda eleştirildim, haklıydılar. bu sene bitmeden açıklama yaptım, haklıydılar. ancak kayserispor, ankaragücü ve malatyaspor düşmesin."

    "çok ağlıyor' diyorlar, nasıl ağlamayayım? nasıl güleyim? ben ağlamaya devam edeceğim. eğer siz bir aileyseniz, hem acı günleriniz hem de güzel günleriniz olur. görevi tamamladığımda bana hak verecekler. ağlamayan bir başkanları ileride olacak"

    "bankalar birliği'ne diyoruz ki; 'iki yıl bizden para almayın'. bizden faiz alıyorlar, 450 milyon tl sadece faiz ödemesi var. gelen gelirler sadece faizi karşılıyor. şu an gider çok. bütçeyi 60 milyondan, 30 milyona indirelim ki faiz borcunu ödeyelim"

    "bırakmam seni kampanyası beklentileri karşılamadı ama umutluyum. bazıları kampanyanın çok herkese ulaşmadığını söylüyor. ancak her beşiktaşlı biliyor, daha ne olacak? şimdi pazartesiden itibaren iş insanları ile görüşeceğiz."

    "yıldırım demirören ve ailesi 3 milyon tl nakit bağış yaptı. cemil kazancı sponsorluk dışında bu rakama yakın bir karam bağışladı. onları da onore etmek istiyorum. beko ailesi, aksa gibi zor günde yaramıza olan birçok insan ve kurum var. "

    "bazı futbolcular yüksek maaş alıyor. bize bu rakamlar ağır geliyor. emeklerine saygısızlık yapmıyorum. demek ki yöneticiler de o gün öyle takdir etmiş. ancak benim ekonomim bunu kaldıramıyor. kimseyi bilmemem, kendi ekonomik şartlarıma göre hareket ederim"

    "yayıncı kuruluştan henüz ödeme alamadık. yayıncı kuruluş önümüzdeki seneler için indirim istiyor ve gerekçesi pandemi. biz de futbolculardan indirim istiyoruz ama 'bize ne?' diyorlar. uefa kural koyucu olmasına rağmen bu pandemi döneminde kural koymadı"

    "elneny neden gitmedi çocuk? mart, nisan, mayıs ödemesi yapamadık çünkü kasamıza giren para yok!"

    "kendi imkanlarımız, trt'miz var, a spor var, birçok spor kanalımız var. biz yapalım bu işi. kulüpler birliği olarak bir vakıf kuralım. tv kanallarının masraflarını verelim, kalan parayla biz geçinelim. bu rekabeti yaratamazsak, her gelen indirim ister."

    "neden bunu istiyorlar, çünkü rakipsizler. 50-100m€ koyarız, şirketi kurarız ve gideriz trt'ye 'birlikte yapalım' deriz. onlar masraflarını alır, biz de kalan parayı bölüşürüz. yayıncı kuruluş rakibi olmadığı için sürekli 'indirin' diyor."

    "eğer biri çıkıp, 'ben adayım, sen kazayla geldin ve senden daha iyi beşiktaş'ı yöneteceğim' derse, seçime giderim. eski yönetimden bazıları sürekli troll hesaplar, sürekli toplantılar... nedir derdiniz, beni indirmek mi? o zaman neden gittiniz?"

    ahmet nur çebi
App Store'dan indirin Google Play'den alın