resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 17971
    yaptıklarıyla, söyledikleriyle en ağır linçleri hak etse de hatalarından "ders aldığı" sürece hiçbir insanın yaptıkları yüzünden hayatının sonuna kadar yargılanıp, dışlanması taraftarı değilim.
    - fatih terim'e yaptıklarını hoca affettiyse bize laf düşmez.
    - eşi hamileyken başka kadınlara sarkıntılık ettiyse, eşi onu affediyorsa bize laf düşmez.
    - hastanede silah çektiği kişi tarafından olay üstelenmiyorsa bize laf düşmez.

    hastanede silah çekip ateş ettiği halde kendisine kamu davası açılmıyorsa bu hepimizi ilgilendirir ama bu konuda maalesef ki yapabileceğimiz bir şey yok.
    benim kendisine dair en çok kızdığım şey; ispanya'da milyon euro'lar kazanıyorken batık ekonomimize dair yaptığı iğrenç güzellemeler ve "güçlü bir türkiye için meşazı alması" ve şu an sefalet içerisinde yaşamamıza olan katkılarıdır.

    şu parçası olmaya can attığın oluşum hayatımızı mahvetti arda, farkında değilsin ama yaşadığın çöküşte senin cehaletin ve "ne oldum" hallerin kadar bu oluşumun da payı var. sırf onları destekledin diye yaptığın tüm yanlışları görmezden gelip şöhretinden faydalanabildikleri sürece seni pohpohlamaya devam ettiler. ne zaman ki şöhretin bitti kullanılmış bir peçete gibi bir kenara attılar.
    hakkım varsa helal olsun ama umarım yaşadıklarından ders almışsındır aksi halde hayatın boyunca kimsenin sevmediği bir insan olarak anılırsın.
    evet; maddi olarak sırtın yere gelmez, hayatın boyunca aç kalmaz, soğuktan üşümezsin, bizim gibi sefalet yaşamazsın ama paranın her şey olmadığını umarım bunca yaşadığından sonra fark etmişsindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın