• 126
    pazarlama ekibine ithafen:
    formanın, tanıtım videosunda bile sadece 3 4 saniye gösterilmesinden, yakın plan, detay vs hiç girilmemiş olmasından zaten ortada bir sorun olduğu çok belli. ürün tanıtıyorsunuz, konseptin anlatılmasına giriş saniyeniz 25 falan o da elinde badana fırçası ile betimleme yani yanlış anlaşılmasın. ya siz kimlerle çalışıyorsunuz, nasıl böyle bir video çekebiliyorsunuz? 20 saniye boş otoyol gösteriyorsunuz kardeşim videoda, rakip takımlar bize otoyol kenarı takımıyız diye sallarken neyin otoyolu? bu nasıl bir marka yönetimidir ya? tanıdığa iş yaptıracağım diye artık amatörlükten ölecek hale gelmişiz. müzik falan zaten yerlerde sürünüyor. çok ayıp çok.

    çocukmuşuz gibi bir de böyle bir video falan çekiyorsunuz ya ne desek boş. artık insanlar 90'ların ilk yarısındaki gibi ne verilse ok'lemiyor şunu bir anlasa pazarlama ekibimiz. hepimizin elinin altında acayip teknolojiler var. anında juve, bayern vs açıp bakıveriyoruz. yapmayın etmeyin nolur biraz özenli olun be kardeşim ya. videosu ayrı rezil, forma tasarımı ayrı kötü, taraftar forması diye satılan perşembe pazarı kumaşına sözüm yok zaten.
    sadece antrenman forması mı, ısınma forması mı nedir tam anlayamadım, koyu renkli bir ürün var onu baya beğendim...
    https://twitter.com/...705144243761155?s=20

    edit: juve de 2020-21'de fırça darbesi efektini kullanıyor formasında. bir ona bir bizim tasarıma bakınca daha da canım sıkılıyor.
    https://www.footyheadlines.com/...turn-to-stripes.html
    beğendiğim ve neden deplasman formamız olmuyor dediğim tasarım:
    https://www.nike.com/...BC-5hc7ZF/CD5813-836
App Store'dan indirin Google Play'den alın