• 155
    içimde çok değişik duygular var fenerbahçe ile ilgili. ömrüm boyunca futbolu sadece ve sadece güzel bir spor olduğu için sevdim. galatasaray sevgisini bir kenara koyarsanız, 2 takımın karşı karşıya gelip birbirlerine gol atmaya çalıştıkları bu spor dalı, kendimi bildim bileli hayatta en sevdiğim şey oldu. herhangi bir ikinci lig, hatta üçüncü lig maçı bile benim için öncelikle bir spordu. hep izledim, hep izledim, ve yaşım büyüdü. galatasaray ile fenerbahçe'nin arasındaki maçın derbi maçı olduğu, ezeli ve büyük rekabet olduğu fikri sokuldu kafamıza. zorla. ben izlemeye devam ettim. ingiltere'de derbileri izledim, italya'da izledim. kuzey avrupa liglerine baktım, oradaki derbileri izledim. anlamaya çalıştım.

    hayır. benim görmek istediklerim, benim kendi ülkemde en ama en büyük mücadele ilan edilen bu maçtan almak istediğim haz bu değildi. bunun sorumlusu sensin fenerbahçe. sen bana değer katacağına, ülkeme değer katacağına, benim üstüme basmak için medyayı satın alıyorsun. peşkeş çekilmiş arazilere tesis yaptırıyorsun. futbolcu ayartıyorsun. kullanmayacağın türk oyuncuları alıp yedek klübesinde çürütüyorsun. fenerbahçe, sen ülkeme zararsın. fenerbahçe olmaz ise, galatasaray olmaz muhabbetleri beni baydı artık.

    verdiğin zararı görmek için bir arkana bak diyeceğim sana ama, bunun ne bana ne de sana faydası var artık fenerbahçe. eskiden avrupada maç kazandığımızda "en büyük türk futbolu" diye bağırırdı spikerlerimiz. bunu sen bozdun fenerbahçe. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın