• 578
    tasarımlarında ve kalıplarından bağımsız konuşmak gerekirse. son 3-4 yıldır avrupa'daki en ucuz formalarını galatasaray için türkiye'de satan marka. bu durumun nike tarafından şimdiye kadar nasıl idare edildiğini bilemiyorum, bütün dünyada aynı kalitede satılan replica formalar galatasaray için de fiyatlari her sene yaklaşık 50₺ artarak satılmaya devam etti. ama artık bu sezon replica formanın fiyatı 400-450₺ bandında olacak. evet bir tek replica formanın fiyatı bu. çünkü ben bu satırları yazarken 1 euro = 8.05 türk lirası.
    eğer bu bir pazarlama hatası değilse ve cidden en kalitesiz forma çeşidi olan bu forma, normal forma diye satılacaksa (ki gsstore'da öyle gözüküyor), nike için değil ama galatasaray ve ülkemiz için inanılmaz bir prestij ve kalite kaybıdır. avrupa'da elit olmayan nike takımları bile burada tanıtılandan daha kaliteli formaları satıyor kendi marketlerinde.
    bunun daha da kötüsü, umarım gerçekleşmez ama, futbol takımımızın giydiği forma kalitesinin de düşmesi olur. işte o zaman alternatif markalara bakmaya başlamamız gerekir.
    şu durumdaki en suçsuz taraf kesinlikle nike. ülkenin geldiği hal çok çok üzücü.

    edit: üzerinden bir gün geçmeden yabancı kaynaklara rezil olduk bile
    https://twitter.com/...818849358950402?s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın