resim
Zeki Yavru
Takım:Samsunspor
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 34
    --- alıntı ---
    "biz de aylardır para alamıyoruz. ancak ben bir tane bu durumda bırakıp giden türk oyuncu görmedim. insanımız maalesef hep yerli oyuncuya tepki gösteriyor. bunları görmüyorlar. sadece performansa değil, biraz da karaktere bakmak lazım."
    --- alıntı ---

    yukarıdaki beyanatı vermiş kendisi. amacım tü kaka diyip yerli futbolcu gömmek değil, baştan belirteyim. fakat zeki yavru'nun bahsettiği "karakter" aslında öğretilmiş bir şey. zeki sen 1991 doğumlusun. ülkeye liberalizmin gelmesiyle beraber apolitik bir kuşak yetiştirme çabalarının görüldüğü, eğitim yoluyla her türlü politik bilgi ve beceriden yoksun tutulmuş kuşağın parçasısın. eğer kulüp senin hakkın olan parayı ödemiyor ve sen bunu sineye çekiyorsan kusura bakma ama güvenilmez de bir insansın. kendi hakkını arayamadığın yetmiyormuş gibi bir de bunu güzelliyorsun. gerçi bu ülkenin milli eğitim bakanı da twitter'dan çocuk işçi güzellemesi yapıyor, kime ne anlatıyorsak artık.

    demem o ki, "karakter" diye tanımladığın şey evet karakterdir ancak sıkıntılıdır. vur ensesine al ekmeğini sözündeki ensesine vurulacak insanlardan olmayı öğütlemeyin kimseye. bedeli nolursa olsun emeğinizin karşılığını alın. bundan vazgeçmek iyi bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın