• 572
    2011-2012 sezonundan beri forma tedarikçiliğimizi yapan spor markası.

    2020-2021 sezonu galatasaray futbol takımı formaları yeni piyasaya çıktı ve geçen sezonlara göre ilk defa, sadece düşük kaliteli taraftar forması satıp, bugüne kadar alışık olduğumuz replica formaları satmayacakları iddiası konuşuluyor.

    ben tasarım konusunda eleştirmek istemiyorum. geçtiğimiz 9 sezonda gayet başarılı formalar da vardı, pek beğenmediğim formalar da. öyle bir iki kötü formadan sonra 'sözleşme feshedelim, başkası gelsin'ci değilim açıkçası.
    stadyum ürünleri olarak diğer kulüplere nazaran çok nasipli olduğumuzu düşünüyorum ayrıca. yakasız shirt, polo shirt, ceket, yağmurluk, eşofmanlar vsyr birçok kaliteli ve galatasaray armalı günlük hayatta kullanabileceğimiz ürünlere sahip olduk.

    fakat benim gibi birçok koleksiyoncu var taraftarlar arasında. sadece taraftar forması satmak saçmalık olur. bunu gerçekten yapacaklarsa merak ettiğim durum şu. birkaç senedir nike ve kulüp arasında anlaşmazlıklar olduğu biliniyor. bundan dolayı mı böyle bir karar alınıyor? yoksa sebebi tamamen ekonomik mi? tl'nin değer kaybetmesiyle nike'ın replica formasının parasını çıkaramama durumu mu var?

    eğer birincisiyse, bence derhal feshedilip başka bir tedarikçiye geçilmeli. ikinci durum tüm markaları ilgilendiren bir durum. beşiktaş ve fenerbahçe'nin bu yüzden katalog formalarına kadar düştüğünü biliyoruz.

    umarım taraftar forması muhabbeti gerçek değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın