resim
Göksel Gümüşdağ
Görev:Başkan
Takım:Başakşehir
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 414
    şöyle bir şeyler söylemiş sanırım:

    --- alıntı ---

    "sayıları az, inançları fazla büyük başakşehir taraftarı. sizleri seviyorum. kurucu başkanımız recep tayyip erdoğan ve yol arkadaşlarım. türkiye'de model olmak istiyoruz. centilmenliğimizle, kurumsal yapımızla, yönetim anlayışımızla türkiye'de örnek olmak istiyoruz. polemikten uzak, sadece futbol. futbolun oyun olduğuna inanan bir ekibiz. bu duygumuzu anlattık. recep tayyip erdoğan, allah yolunuzu açık etsin dedi. 6 sene sonra türkiye'nin yeni şampiyonu, 6. şampiyonu başakşehir."

    --- alıntı ---

    belli -sözde- nitelikleriyle model olmak istiyormuş sayın gümüşdağ. şıkır şıkır da sıralamış o nitelikleri. kurumsallık, centilmenlik... başka? efendime söyleyeyim "yönetim anlayışı". başka başka? en önemlisini zaten en başta söylemiş. kurucu başkanımız recep tayyip erdoğan... sayın cumhurbaşkanımızın "yürü ya kulum" deme niteliği falan çok uçuk nitelikler.

    ama nasıl olacak?

    niteliklerden belli ki model olmak bir yana, siz "başkaşehir" takımısınız.

    şimdi burada teker teker o nitelikleri çürütmek istemiyorum ki bazılarını -herkesçe malum olanı- zinhar çürütemem. ama dur ya...

    mesela centilmenlik var. hani muhabirlere meydan dayağı çekmişti futbolcuları. aha nah vidyosu da var:

    https://www.youtube.com/watch?v=GuhadWPT2NM

    hukuk falan boş verin ya, kim dövülmüş dövülmemiş. mühim olan nedir? centilmenlik raconu gereği, hiç mi hiç mahkemeleri uğraştırmadan karşılıklı anlaşmadır. ha arabuluculuk falan hukuksal bir şeydir ama arabulucuya ne gerek var. a spor, turkuaz grup vesaire. aha da özür vidyosu da var:

    https://www.youtube.com/watch?v=4zHs1HcYJHI

    hayır, yani daha çok olayı var pek centilmen başakşehir'in.

    nasıl olacak? nasıl model olacak başakşehir? gerçekten. süper lig'de yeri geliyor, başakşehir'in alım gücüne 3 büyükler yetişemedi, şu bahsettiği 6 senede.

    başakşehir'in model olabileceği tek bir konu var. o da abdullah avcı ile geçen teknik direktör istikrarlı yıllar.

    neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın