resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15958
    badem gözlü olmuş; futbolu, resmi bırakma tarihinden 5 sene evvel bırakmış eski pasta kesici. galatasaray'da sadece 1.5 sene futbol oynayıp 5.5 sene yatışını hiçbir zaman unutmayacağım.
    en ufak bir lakırdı için nice futbolcuyu harcayan taraftar, 5.5 sene boyunca maddi olarak galatasaray'dan sadece alıp hiçbir şey vermeyen bu adamı yine bağrını basıyor. kulübün en zor zamanlarında maaş indirimi teklifini kabul etmemiş birisinden başka bir şey değildir benim gözümde. insan para kazanmak isteyebilir buna karşı değilim ama yatmak yerine azıcık çaba gösterseydi her şeye rağmen yine de amenna derdim ama o sadece pasta keserken efor sarf etmeyi tercih etti.
    muhtemelen teknik kadroda takıma ve genç futbolculara(umarım genç oyuncuları bu arkadaştan uzak tutarlar.) hiçbir şey katmadan çok sevdiği ve karşılığında hiçbir şey vermediği paracıklarını kazanmaya devam edecek. biz de kulüp nasıl battı, nasıl düze çıkar diye kendimizi üzeceğiz.
    muhteşem kariyermiş(!), esas muhteşemlik beyimizin banka hesaplarında olsa gerek. sanki 10 yıllık kulübüz de sadece 1 şampiyonluğumuza olan bir katkısı yüzünden efsane ilan ediliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın